Nieuws & Recepten

De Gezonde Bourgondiër: Kookboek van het Jaar naar het buitenland

De Gezonde Bourgondiër: Kookboek van het Jaar naar het buitenland

2020 wordt het jaar van Plantbased in horeca en hospitality. Na een spannende eindronde is De Gezonde Bourgondiër als winnaar gekozen uit meer dan 50 groente-, vegan- en vegetarische kookboeken. Supertrots natuurlijk. Nú is het de tijd naar het buitenland te gaan! Er staan leads uit in Japan, Groot Britannië en Italië. Wie weet komen Franstalig België en Duitsland daar nog bij?

Lees meer
23(!) suikerklontjes per dag?!

23(!) suikerklontjes per dag?!

23(!) suikerklontjes per dag?! Eet het groen! Lieve bedrijfscateraars, mag het duurzamer? Vraag ook aandacht voor beter eten in (school)kantines. Het idee voor het maken van een ‘eetschilderij’ had ik een paar jaar geleden al: samen lekker kliederen, nieuwe smaken...

Lees meer
Videoplatform Green! CookingToday

Videoplatform Green! CookingToday

Food story platform CookingToday.nl is officieel gelanceerd! Met een prachtig team van filmmakers en marketeers maak ik samen met Joyce Pherai vn ContentToday en programmamaker

Lees meer
Hapjes Geluk

Hapjes Geluk

Dat moet de titel worden van je nieuwe boek” zei mijn moeder. Over mama zijn anno toen en anno nu. Met lieve, leuke en vooral

Lees meer