Nieuws & Recepten

De Gezonde Bourgondiër: Kookboek van het Jaar naar het buitenland
2020 wordt het jaar van Plantbased in horeca en hospitality. Na een spannende eindronde is De Gezonde Bourgondiër als winnaar gekozen uit meer dan 50 groente-, vegan- en vegetarische kookboeken. Supertrots natuurlijk. Nú is het de tijd naar het buitenland te gaan! Er staan leads uit in Japan, Groot Britannië en Italië. Wie weet komen Franstalig België en Duitsland daar nog bij?
We gaan lós met De Gezonde Bourgondiër!
YES! Blij en Trots, het was al het werk meer dan waard. DE GEZONDE BOURGONDIER is klaar. Lees wat ik leerde van mijn Vrolijke Voedingshart
Sexy ecolicious. Dat zet ik ook graag op de kaart bij jóuw hotel. En inspiratie is overal. Oh Amsterdam Noord wat ben je toch inspirerend. Wat is goed eten toch van levensbelang: Lunch bij restaurant Hangar Amsterdam: crispy salad met dragonmayo, radijs, Amsterdamse...
De Gezonde Bourgondiër: Kookboek van het Jaar naar het buitenland
2020 wordt het jaar van Plantbased in horeca en hospitality. Na een spannende eindronde is De Gezonde Bourgondiër als winnaar gekozen uit meer dan 50 groente-, vegan- en vegetarische kookboeken. Supertrots natuurlijk. Nú is het de tijd naar het buitenland te gaan! Er staan leads uit in Japan, Groot Britannië en Italië. Wie weet komen Franstalig België en Duitsland daar nog bij?
We gaan lós met De Gezonde Bourgondiër!
YES! Blij en Trots, het was al het werk meer dan waard. DE GEZONDE BOURGONDIER is klaar. Lees wat ik leerde van mijn Vrolijke Voedingshart
F & B CONCEPT 5* HOTEL
Trots! M’n nieuwe F&B concept voor vijfsterren hotel Luxury Suites Amsterdam is geweldig ontvangen.
23(!) suikerklontjes per dag?!
23(!) suikerklontjes per dag?! Eet het groen! Lieve bedrijfscateraars, mag het duurzamer? Vraag ook aandacht voor beter eten in (school)kantines. Het idee voor het maken van een ‘eetschilderij’ had ik een paar jaar geleden al: samen lekker kliederen, nieuwe smaken...
Videoplatform Green! CookingToday
Food story platform CookingToday.nl is officieel gelanceerd! Met een prachtig team van filmmakers en marketeers maak ik samen met Joyce Pherai vn ContentToday en programmamaker
Hapjes Geluk
Dat moet de titel worden van je nieuwe boek” zei mijn moeder. Over mama zijn anno toen en anno nu. Met lieve, leuke en vooral