Kookworkshops

❤️Als je samen kunt koken ben je in de liefde al een heel eind. ❤️

Zoek je nog een uniek, betekenisvol cadeau voor je partner, vrienden die gaan trouwen of gun jij een geliefd familielid de gouden tip voor een geweldig anders-dan -anders culinair uitje? Tag een vriend hieronder of boek direct de exclusieve kookworkshop in mijn Eet Liefde Lab.  Zodra je hebt geboekt krijg je een luxe giftcard in box thuis bezorgd voor onder de kerstboom. De voucher is drie maanden geldig en het intieme evenement vindt plaats in Amsterdam in een romantische setting rond mijn kookeiland met uitzicht op vijf grachten en de twee torentjes van het Rijksmuseum.

Datum: zaterdag 18 januari 2020
Inschrijven: Stuur me een e-mail: jacintabokma@gmail.com

Er is keuze uit drie kookworkshops:

Voor singles* en koppels: Lekker samen culinair plantaardig koken. Door samen te koken leer je elkaar en andere koppels snel kennen. Je hebt gegarandeerd een gezellige middag en gaat naar huis met een schat aan culinaire inspiratie en stylingtips om vrienden en familie te imponeren met nieuwe gerechten die je in een handomdraai maakt.**

Romantisch koken voor koppels: Verras je lief met een echte ‘date night‘ met comfortabele luxegerechten waar je op een nieuwe manier samen tijd doorbrengt en meer over elkaar zal leren. Kies voor echte kwaliteitstijd samen. Spannender dan (weer) uit eten gaan. Het zal een unieke ervaring zijn die je niet snel zult vergeten.

Je kookt met maximaal vier koppels, ** Bij 2 personen per persoon 99,- euro. Inclusief aperitief en al het eten dat je maakt (zoet en hartig), twee glazen wijn, onbeperkt koffie, thee en bruiswater, receptuur voor thuis en 1 kookboek De Gezonde Bourgondiër per koppel (t.w.v 22,90). *Individuele Inschrijvers krijgen naast alle genoemde bij ** een eigen gesigneerd boek. 

Lunch-kooklessen met je eigen groep: Een lunch kookworkshop met eigen groep kan op aanvraag ook. Het Eet Liefde Lab leent zich perfect voor een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een familiereünie.

Kookworkshops voor bedrijven

Nieuw in het Eet Liefde Lab: Circulaire inspiratie-kookworkshop voor bedrijven die duurzaam willen groeien. De perfecte plek en activiteit voor een creatieve brainstorm, teamsessie of offsite meeting. Food = Fun! Creëer samen puur plantaardige, comfortabele luxegerechten en laat je relaties op een informele, andere manier  kennis maken met innovatie en duurzaamheid. Op aanvraag kan er een gastspreker op het gebied van  bedrijfsgroei en/of duurzaamheid worden uitgenodigd.


Deze trend kookworkshop vindt plaats in Amsterdam in een inspirerende setting rond mijn kookeiland met uitzicht op vijf grachten en de twee torentjes van het Rijksmuseum. 

Geschikt voor 10 personen, euro 63,90 p.p. voor een complete kookworkshop, inclusief huur van de ruimte, lunch, alle drankjes en per deelnemer 1 kookboek De Gezonde Bourgondiër (t.w.v. 22,90)

Aanmelden kan door middel van een mailtje naar JacintaBokma@gmail.com 
Wil je me persoonlijk spreken? 06-30391534

Video’s: