Nieuws & Recepten
Plant the future
Grootkeukens trainen in plantgebaseerd koken. In onze trainingen voor grootkeukens zetten wij nèt die paar extra stappen in toekomstgericht eten.
F & B CONCEPT 5* HOTEL
Trots! M’n nieuwe F&B concept voor vijfsterren hotel Luxury Suites Amsterdam is geweldig ontvangen.
23(!) suikerklontjes per dag?!
23(!) suikerklontjes per dag?! Eet het groen! Lieve bedrijfscateraars, mag het duurzamer? Vraag ook aandacht voor beter eten in (school)kantines. Het idee voor het maken van een ‘eetschilderij’ had ik een paar jaar geleden al: samen lekker kliederen, nieuwe smaken...
Hapjes Geluk
Dat moet de titel worden van je nieuwe boek” zei mijn moeder. Over mama zijn anno toen en anno nu. Met lieve, leuke en vooral
Videoplatform Green! CookingToday
Food story platform CookingToday.nl is officieel gelanceerd! Met een prachtig team van filmmakers en marketeers maak ik samen met Joyce Pherai vn ContentToday en programmamaker
Sexy ecolicious. Dat zet ik ook graag op de kaart bij jóuw hotel. En inspiratie is overal. Oh Amsterdam Noord wat ben je toch inspirerend. Wat is goed eten toch van levensbelang: Lunch bij restaurant Hangar Amsterdam: crispy salad met dragonmayo, radijs, Amsterdamse...