Jacinta Bokma

Wat ik doe

Natuurlijke balans en harmonie zijn de kern van mijn leven en passie.

Hallo, ik ben Jacinta Bokma, en ik ben gepassioneerd over het delen van de voordelen van yoga en aromatherapie om mensen te helpen hun innerlijke rust en welzijn te ontdekken. Mijn reis begon in een sfeervolle yurt, waar ik yoga coaching, aroma serenity & sound sessies aanbied, waardoor mensen de kans krijgen om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en diep te verbinden met zichzelf.

Als yogalerares specialiseer ik me in hormoonyoga, Breath, Mindful yoga en Yoga Nidra, waarbij ik mensen begeleid om in contact te komen met hun lichaam en geest. Het is mijn overtuiging dat yoga een krachtig middel is om stress te verminderen, kracht en flexibiliteit op te bouwen, en innerlijke rust te cultiveren. Ik geloof sterk in de helende kracht van deze eeuwenoude praktijk en de transformatie die het in het dagelijks leven kan brengen.

Naast mijn toewijding aan yoga deel ik mijn passie voor gezondheid en welzijn door trainingen te geven aan chefs over plantbased food. Ik ben ervan overtuigd dat voeding een essentieel onderdeel is van ons welzijn en dat bewuste keuzes op dit gebied een positieve invloed kunnen hebben op ons leven en onze planeet.

Ik ben ook een enthousiaste kinderyogadocent en ik geniet ervan om kinderen te helpen hun lichaam en geest te verkennen door middel van speelse en creatieve yogasessies.

Mijn missie is om mensen te inspireren en te ondersteunen in hun zoektocht naar balans, vitaliteit en sereniteit. Ik nodig je uit om de reis naar innerlijke rust en gezondheid met mij te delen. Samen kunnen we een pad creëren dat leidt tot een vervuld, gezond en gelukkig leven.

Private yoga coaching

Individuele begeleiding voor een diepere yoga-ervaring en persoonlijke groei. Ontdek balans en welzijn met private yoga coaching.

Hormoonyoga & Breath

Vind hormonale balans en diep ademhalen voor een energiek en harmonieus leven met Hormoonyoga & Breath.

Yoga Nidra

Laat Yoga Nidra je begeleiden naar diepe ontspanning, herstel en innerlijke rust voor een vervuld leven.

Aroma Serenity & Sound

Een zintuiglijke reis naar innerlijke rust en sereniteit met Aroma Serenity & Sound-sessies.

Mindful Yoga

Verdiep je bewustzijn en vind innerlijke vrede door de kracht van mindfulness te omarmen in Mindful Yoga.

Kinderyoga

Breng de magie van beweging en stilte samen in speelse kinderyoga voor een avontuurlijke reis naar innerlijke balans.

Plantbased food

Het trainen van chefs in de kunst van plant-based food is een boeiende en onmisbare evolutie binnen de culinaire wereld. Deze educatieve inspanningen voorzien chefs van de kennis en vaardigheden om met plantaardige ingrediënten te werken en heerlijke, voedzame gerechten te creëren. Het gaat verder dan een trend; het vertegenwoordigt een groeiende beweging richting gezondere, duurzamere eetgewoonten die zowel onze gezondheid als de planeet ten goede komen.

Tijdens deze trainingen leren chefs niet alleen over de veelzijdigheid van plantaardige ingrediënten, maar ook over het belang van balans in smaak, textuur, en voedingswaarde. Ze ontdekken nieuwe technieken en bereidingswijzen die de mogelijkheden van plantaardig koken verbreden. Daarnaast begrijpen ze de ethische en milieugerelateerde aspecten van deze voedingsbenadering en de rol die ze spelen in het verminderen van de milieu-impact van de horeca.

Het trainen van chefs in plant-based food is niet alleen een reactie op de groeiende vraag van consumenten naar gezondere en duurzamere opties, maar het is ook een kans om te innoveren en te inspireren. Het opent de deur naar spannende nieuwe menu’s en biedt de mogelijkheid om gasten te verwennen met creatieve, smaakvolle gerechten die de grenzen van plantaardig koken verleggen. Kortom, het is een culinaire revolutie die niet alleen de smaakpapillen verwent, maar ook bijdraagt aan de transformatie van de culinaire wereld en een positieve impact heeft op de gezondheid van mensen en de planeet.

Mindfulness

Mijn mindfulness lessen bieden een kostbare gelegenheid om de kunst van bewuste aanwezigheid te verkennen en te omarmen. In een wereld die vaak gehaast en overweldigend is, vormen deze lessen een oase van rust en reflectie. Hier leer je om je aandacht bewust te richten op het huidige moment, zonder oordeel.

Tijdens mijn mindfulness sessies zal ik je begeleiden in ademhalingsoefeningen, meditatie en lichaamsbewustzijn, waardoor je een diepere verbinding met jezelf kunt ervaren. Je zult vaardigheden ontwikkelen om stress te verminderen, emotionele veerkracht op te bouwen en in harmonie te komen met je innerlijke zelf.

Deze lessen zijn geschikt voor beginners en degenen met ervaring in mindfulness, en ze zijn afgestemd op jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar innerlijke rust, emotionele balans of gewoon een moment van ontspanning, mijn mindfulness lessen bieden een waardevolle reis naar welzijn en bewustzijn. Samen gaan we op weg naar een leven dat in het teken staat van meer vreugde, acceptatie en voldoening.

Kookboeken

Mijn vier kookboeken, “De Gezonde Bourgondiër,” “De Snelle Vegetariër,” “De Dunne Vegan,” en “Puur Plantaardig,” belichamen mijn passie voor gezonde, smakelijke gerechten en mijn toewijding aan een bewuste, plantaardige levensstijl. Ze bieden culinaire inspiratie voor zowel beginners als ervaren koks, met nadruk op smaak en welzijn.

Rust

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui donec. 

Reinheid

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui donec. 

Regelmaat

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui donec.