IMG_3636-(1)
IMG_4355
IMG_3902
IMG_1802
IMG_3636-(1)
IMG_4355
IMG_3902
IMG_1802
IMG_3636-(1)
IMG_4355
IMG_3902
IMG_1802

Gezond, Groen, Lokaal, Sociaal, Duurzaam

Eet liefde Lab

Hospitality en foodinspiratie, cross media, content marketing food en lifestyle, receptuur, pr, foodstyling, culinaire journalistiek, productontwikkeling

Jacinta kookt met BN-ers

Welkom op JacintaBokma.nl!  Een goed recept staat of valt met goede ingrediënten. Het Verschíl maak je met dat ene geheime ingrediënt.  Ik experimenteer en varieer net zolang tot er een perfect recept ligt voor jouw bedrijf of product.  In mijn Eet Liefde Lab werk ik solo of met een team professionals en begeleiden we jong talent.

Mijn persoonlijke ‘geheime ingrediënt’ is het durven groots en meeslepend te dromen en vervolgens ook te dóen. Een proces van proeven, proeven, proeven, falen, vrolijk opstaan, finetunen en weer doorgaan. Ik geniet van het succes van mijn twee kookboeken, beide winnaar van een Gourmand World Cookbook Award, dat ik een food award heb neergezet, een food academy, een lifestylebox met prachtige biologische producten, ja, zelfs een unieke reisorganisatie. Maar je kon me ook vinden op de Albert Heijn huismerk-verpakking van revolutionair vlees van groente. 

Wat kan ik voor jouw bedrijf betekenen? Stuur me vandaag nog een appje, of bel, ik hoor je graag! 

06-30391534